Random Posts

Tuesday, June 9, 2015

SIKAT AJAIBHARGA RM639.00


PRODUK PENGENALAN

TIENS yang paling inovatif syarikat penjagaan kesihatan yang menggabungkan intipati unik teknologi moden dengan terapi purba dan telah mencipta istilah Teknologi unik kerana BioElectro Synergy, yang mana kami yang diperbadankan di Tiens Pelbagai fungsi Headcare Apparatus.

Produk 1 Penjagaan Kesihatan yang menggabungkan penggunaan pelbagai fungsi, bukan sahaja untuk kesihatan asas tetapi juga untuk kegunaan perubatan estetik.

Beberapa produk sahaja yang menggabungkan kemajuan terapi laser unik dengan Bioelectro-sinergi menggabungkan tenaga getaran untuk memperbaiki dan mengaktifkan semula aktif fungsi selular badan.

FUNGSI PRODUK:

Radas Tiens pelbagai fungsi menggunakan laser keamatan rendah (650 nm panjang gelombang dan 5 mW kuasa) untuk pelbagai manfaat kesihatan.

KULIT NAFAS BARU

Seri Semula jadi dan detox Untuk kulit Cerah! Tiens Apparatus Pelbagai Fungsi Adalah selamat, Berkesan dan Semula jadi Pendekatan Untuk Mencapai kulit Yang Sempurna Yang Anda Sentiasa Mahu Tanpa downtime, sampingan Kesan, BIMBIT EMAIL Atau Kos prosedur terbaring.

Tiens Apparatus Pelbagai Fungsi Adalah Lembut, prosedur Bukan ablative Untuk penambahbaikan kulit. Ia merangsang kulit Untuk mengembangkan sejumlah besar baru Kolagen. KeputusanKu Telah terbukti Secara Saintifik.

Cara Apparatus Tiens Pelbagai Fungsi kerja-kerja Adalah Tindakan fisiologi Yang kompleks. Komunikasi sel Bermula SEBAGAI Tindak balas Kepada Rangsangan Halus Mikro-mata Yang dilancarkan Ke Atas kulit. Integriti kulit Kekal sepenuhnya utuh manakala Apparatus merangsang lata faktor Pertumbuhan dan SEBAGAI Tindak balas sel-sel baru Kolagen dan Bentuk elastin. Akhirnya, kulit Bertindak balas DENGAN Pertumbuhan Semula sel, Pembentukan Kolagen baru dan kapilari baru. Hasilnya ialah pembaikan kulit Yang plumps, pekat dan Mengecas dari Luar dan Dalam. Ia Adalah Rawatan Yang terpanjang semulajadi dan Berkesan Yang ditawarkan setakat ini kepada.

Harta detox daripada bioelectro-Sinergi Membantu Untuk Membuat kulit kelihatan lebih Cerah dan lebih Berseri. KeputusanKu: kulit Yang Jelas Sekata Serta daya Hidup. Sesuai Untuk Wanita Terutama 25+ Yang Berada di tengah-tengah "Tahun tergesa-gesa". Sesuai Untuk Semua Jenis kulit.

Peranti perubatan Cemerlang Mudah Adalah Rawatan Pilihan di Seluruh Dunia kerana pemutusan hukum Yang Lebih Baik. Ingin Tahu rahsia Sebenar Untuk peremajaan kulit Yang sihat? Ia Apparatus Tiens Pelbagai Fungsi - Untuk Kulit Cantik.


 

APPARATUS OF BLOOD PRESSURE REDUCTION  
                                                                                        (SIKAT AJAIB) RM400.00

  • Fungsi fisiologi manusia yang normal bergantung kepada litar elektrik tertutup dalam badan kita. Sekiranya litar tersebut tersekat, ia akan menyebabkan ketidakseimbangan dan mengakibatkan pelbagai penyakit. 
  • Aparatur Pengurangan Tekanan Darah merupakan satu hasil ciptaan teknologi tinggi yang paling canggih dan terkini di dunia. Ia menggabungkan cara pengubahsuaian teori lama Negari China bersama aliran elektrik biologi untuk mencapai tujuan perlindungan dari serangan penyakit.
  • Keistimewaan Produk
  • 1. Saiz yang kecil dan ringan. Hayat produk yang panjang, senang di bawa, tidak bermagnet, tidak memerlukan kuasa elektrik dan boleh digunakan dimana saja. 2. Tidak perlu mengarahkan kepada akupoin tertentu, kawasan bersentuhannya yang luas dapat meliputi semua kawasan akupoin untuk memberi rawatan yang berkesan. 3. Mengurangkan tekanan darah dengan segera, hanya mengambil 3- 5 minit. 4. Memelihara tekanan darah yang normal dan seimbang. 5. Kesannya dengan cara sikat sama seperti urut badan atau “guasa”. 6. Kaedah yang mesra alam dan tanpa sebarang kesan sampingan

Adalah produk teknologi tinggi yang merupakan pengembanagan dari sistem pengobatan Cina kuno, yang menggunakan cara elektrik biologi, untuk mengatasi berbagai penyakit.
Pegang alat dengan satu tangan, ikuti cara menyikat rambut dengan frekwensi 20-30 kali dalam 1 menit. Ulangi 2-3 kali sehari, 3-5menit sekali.
Fungsi

1. Penyakit darah tinggi dan tekanan darah tinggi seimbang : Pegang alat dengan satu tangan, ikuti cara menyikat rambut dengan frekwensi 20-30 kali dalam 1 menit. Ulangi 2-3 kali sehari, 3-5 menit sekali. (Alat ini tidak akan menurunkan tekanan darah pada orang yang normal).
2. Sakit kepala, pening dan pelajar yang aktif otaknya : Pegang alat dengan satu tangan, ikuti cara menyikat rambut, sikat mengikuti garis tengah denan frekwensi 20-30 kali dalam 1 menit. ulangi 3-5 menit sekali.
3. Rambut rontok Pegang gelung logam dengan sebelah tangan dan pastikan giginya tersentuh pada kulit kepala . Gerakan bolak balik dari bawah keatas seperti menyikat rambut sekurang kurangnya 2-3 kali sehari selama 3-5 menit. Masalah kerontokan rambut dapat di atasi dalam 3-5 hari dan rambut akan menjadi hitam, berseri dan lembut. Perawatan ini juga dapat melindungi, menjaga dan mempercantikk rambut anda.
4. Penggunaan pada orang normal : Pegang gelung logam dengan sebelah tangan dan pastikan giginya tersentuh pada kulit kepala. Gerakan bolak balik dari bawah ke atas seperti menyikat rambut sekurang kurangnya 2-3 kali sehari selama 3-5 menit. Alat ini dapat mengurangi tekanan darah tinggi, dan memperkecil resiko serangan penyakit jantung dan strok. Alat ini juga dapat meningkatkan kecerdasan otak serta menjaga kesehatan rambut.
5. Mereka yang sakit kepala dan pening kepala disebabkan oleh penggunaan telepon genggam atau menonton TV terlalu lama dapat pulih dalam 2 menit.


Multifunctional Head Care Apparatus menggunakan sistem manajemen smart chip tunggal dengan design streamline yang elegan. Merupakan sebuah produk berteknologi tinggi baru yang berkualitas serta memiliki fungsi menyeimbangkan tekanan darah, perawatan kesehatan laser, pijat vibrasi dan berbagai macam fungsi lainnya.
1. Menggunakan design streamline yang ergonomis, indah dan modis. Mudah digenggam dan praktis untuk dibawa kemana-mana.
2. Terbuat dari bahan ABS yang tahan lama, berkualitas tinggi & ramah lingkungan. Material dan teknis produksinya telah memenuhi standar sertifikasi ROSH dan CE.
3. Lima jenis bagian pemijat yang dapat digerakkan langsung dengan menyentuh bagian tubuh disertai 35 buah titik bio-elektrik (tingkat akupunktur logam ) dapat menjamin sentuhan terasa nyaman dan benar-benar mengenai titik akupunktur.
4. Layar LCD dinamis, memudahkan dalam memantau penggunaan.

Menyeimbangkan tekanan darah. Alat kesehatan ini mengadopsi gerakan menyisir rambut untuk menyeimbangkan perbedaan potensial listrik pada bagian kepala manusia.Sirkuit elektrik khusus didalam meningkatkan elektro negative dengan mengaktifkan sirkuit elektrik yang tertutup dalam tubuh sehingga cepat mengubah ketidakseimbangan potensi patologis abnormal menjadi normal.

Fungsi :
* Mencegah bermacam penyakit cardiovaskuler.Alat ini menggunakan sinar laser intensitas rendahsehingga menghambat penyumbatan,membersihkan radikal bebas dan memperbaiki kekebalan.
* Mencegah kerontokan dan kebotakan rambut. Sinar laser ini dapat menembus 1 cm dibawah kulit kepala.Secara bersamaan proses metabolisme sel-sel mengalami perbaikan,meningkatkan pertumbuhan rambut & mencegah kerontokan.
* Perawatan dengan pijatan. Dengan teori meridian TCM yang menerapkan metode menyisir titik acupuntur pada bagian kepala, sehingga mengurangi gejala pusing, menghilangkan keletihan otak besar dan memperkuat daya ingat.

Sangat disarankan bagi orang yang :
Semua Orang

Aturan : Baca buku manual sebelum mulai menggunakan perangkat ini

Keterangan :
Dilarang menggunakan laser untuk menyinari mata karena dapat mengakibatkan terlukanya bagian mata & keterangan lebih lengkap silahkan membaca buku petunjuk produk.

No comments:

Post a Comment